Ideje pretvaramo u vlasništvo

U današnjoj ekonomiji znanja, strategija zaštite intelektualnog vlasništva jednog inovativnog poduzeća trebala bi biti ključni činitelj u njegovoj poslovnoj strategiji. Omogućite da Vaše ideje uz našu ekspertizu zažive. 

picture1Portfelj
Kvaliteta naših usluga prepoznata je jednako od strane pojedinačnih izumitelja, kao i od strane srednjih i velikih gospodarskih subjekata. Savjetujemo vjerojatno najbolje hrvatske fakultete i institute kojima naša ekspertiza pomaže da pretvore vlastito znanje u zaštićeni proizvod.


Od velikih subjekata možemo navesti: HS Produkt d.o.o., Ericsson Nikola Tesla d.d., Pliva Hrvatska d.o.o., od ostalih subjekata navodimo samo poznatije; PharmaS d.o.o., Hydromat Inženjering d.o.o., Altpro d.o.o., Orion d.o.o., Links d.o.o., Adriateh d.o.o. i A-elektronik.


U zaštiti intelektualnog vlasništva intenzivno surađujemo na tehnološkim projektima Fakulteta strojarstva i brodogradnje, Tekstilno-tehnološkog fakulteta, kao i Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Participiramo u projektima Instituta za fiziku, Instituta Ruđer Bošković, projektima Sveučilišta u Osijeku. Dugoročno smatramo da u ovom segmentu pružanja visokospecijaliziranih usluga možemo i najviše pružiti našim korisnicima.


Ponosimo se činjenicom da možemo izraditi vrlo kvalitetne prijave patenata iz svih tehničkih područja. Neke od naših radova zajedno s postupanjem ispred Europskog patentnog ureda možete pogledati na stranicama Europskog Patentog Registra upisujući u polje Representative ime zastupnika Bihar ili ime tvrtke Admoveo. Za eventualna dodatna pitanja o "Patent Portfolio Management"-u, posebno o održavanju portfelja u fazi nakon priznanja europskog patenta molimo da nas direktno kontaktirate.